Chefi la cutite

Ce se întâmplă în noul sezon ”Chefi la Cuțite"? Chef Cătălin, de la cel mai râvnit, la cel mai chinuit: "Scărlătescu tot încearcă să-și apere reputația”

 

Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste".

Peste 2000 de pasionați de gătit au venit la preselecțiile din cele patru orașe din țară- Timișoara, Cluj Bapoca, București și Iași, însă puțini sunt cei care au avut o șansă de a demonstra că merită să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Invitat la emisiunea "Prietenii de la 11", chef Dumitrescu a vorbit, printre altele, și despre cum va fi noul sezon "Chefi la cuțite".

"Noul sezon e plin de povești, așa cum se și numește. Iar noi suntem nerăbdători să-i descoperim pe cei mai buni. Scărlătescu încearcă să-și apere reputația, Bontea se laudă cu cele două victorii, iar eu am cele mai multe battle-uri câștigate de până acum", povestește chef Florin, care vă dă întâlnire, în fiecare luni și marți, de la 20:00, la "Chefi la cuțite".


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe