Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki, imaginea adorabilă cu fiica lui. Cum a reacționat după ce a revăzut-o după mult timp

Chef Richard Abou Zaki, unul dintre jurații emisiunii Chefi la cuțite, a postat pe contul lui de Instagram o serie de fotografii adorabile cu fiica lui.

Galerie
El este un bucătar dedicat și, pentru că îi place perfecțiunea, are mereu grijă ca preparatele sale pe care le servește în restaurant să fie fără greșeală. | A1

Chef Richard Abou Zaki petrece foarte mult timp la restaurantul său din Italia, Retroscena, unde are mereu foarte mult de lucru datorită volumului mare de clienți.

El este un bucătar dedicat și, pentru că îi place perfecțiunea, are mereu grijă ca preparatele sale pe care le servește în restaurant să fie fără greșeală.

Imaginea înduioșătoare a lui Chef Richard Abou Zaki cu fiica lui

Chef Richard Abou Zaki este un om extrem de muncitor și a povestit acest lucru în culisele emisiunii Chefi la cuțite, când a zis și că a început să lucreze încă din adolescență.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Chef Richard Abou Zaki, revedere emoționantă cu Chef Massimo Bottura: „M-am bucurat enorm să-l reîntâlnesc”

Cu toate acestea, chiar dacă are mult de muncă la restaurantul său, bucătarul nu uită că cel mai important loc în viața lui îl ocupă familie. De aceea, el reușește să își facă timp, mai mult în weekend, să petreacă momente de neuitat cu fiica lui Carlotta, dar și cu partenera acestuia, Alessandra.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 8 ani și au devenit părinții unei fetițe minunate în urmă cu 3 ani. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, dragostea pe care o simt i-a făcut pe cei doi parteneri să uite acest detaliu.

”N-am simțit niciodată diferența asta de vârstă! Ba din contră! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu știau prea bine ce își doresc de la viață, tratau lucrurile cu destul de multă superficialitate, iar eu voiam ceva mai profund, mai serios, discuții care să îți ofere o anumită perspectivă.”, a explicat juratul pentru sursa menționată.

Citește și: Chef Alexandru Sautner a mers la restaurantul lui Chef Richard Abou Zaki! Fanii Chefi la cuțite, uimiți de ceea ce a urmat

Chef Richard Abou Zaki se poate considera un bărbat norocos, cu o carieră strălucită în arta culinară, dar și cu o familie frumoasă, care îl sprijină necondiționat în tot cees ce face.

Celebrul bucătar a postat recent pe contul lui de Instagram, unde are peste 49K urmăritori, o serie de fotografii adorabile cu fiica lui Carlotta, pe care o strânge în brațe cu drag.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că el nu a văzut-o pe fiica lui pentru câteva zile, iar acum se bucură de prezența ei și încearcă să petreacă împreună cât mai multe momente frumoase. În una dintre fotografii, fetița apare deschizând bucuroasă un cadou, care probabil e de la tatăl ei.

Chef Richard Abou Zaki o iubește enorm pe fetița sa, de care este foarte atașat, iar la descrierea postării, acesta a scris: “După ce am petrecut mai multe săptămâni departe unul de altul. Mi-a fost foarte dor de tine”.

Fetița în strânge tare în brațe și e bucuroasă să-și revadă tatăl. Postarea a strâns rapid peste 1.000 de aprecieri, iar fanii l-au complimentat pe bucătar în secțiunea de comentarii spunându-i că e un tătic norocos.

Citește și: Chef Orlando Zaharia, vizită surpriză în Porto San Giorgio, la Chef Richard Abou Zaki: „Nu îl anunțasem că vin”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x