Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Chef Scărlătescu și-a ales un bucătar ”de aur”

Cele mai delicioase preparate au stat pe masa degustării săptămâna aceasta, la ”Chefi la cuțite”, însă doar o anumită farfurie s-a ridicat la standardul exigent al celor trei chefi.

Chef Scărlătescu și-a ales un bucătar ”de aur”

Cele mai delicioase preparate au stat pe masa degustării săptămâna aceasta, la ”Chefi la cuțite, însă doar o anumită farfurie s-a ridicat la standardul exigent al celor trei chefi.

Maria Burlacu, în vârstă de 37 de ani, a reușit să obțină cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu datorită unei rețete sofisticate, motiv pentru care ajunge direct în echipa sa.

Abundența legumelor și a fructelor din cămara Lidl au inspirat-o pe Maria în a pregăti un chutney de ceapă cu salsa de trufe, iar dintre condimentele puse la dispoziție de Lidl, concurenta a considerat că sosul curry poate balansa cel mai bine frăgezimea unui mușchiuleț de porc gătit perfect, din punct de vedere tehnic.

Este pe departe cea mai bună farfurie primită până acum, cea mai completă.”, a afirmat Sorin Bontea chiar înainte de a-i acorda cuțitul.

Deși jurații ”Chefi la cuțite” au rămas impresionați de tehnica, gustul, dar și aspectul fără cusur al farfuriei, bucureșteanca a dat de înțeles că anul acesta își dorește să obțină titlul alături de chef Scărlătescu. Prin urmare, Maria a acceptat cuțitul de aur oferit de jurat și a devenit primul bucătar din echipa sa în sezonul 6, reușind să ridice standardul competiției cu o farfurie cu totul și cu totul specială.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube