Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Evelyn McQueen este diva care a făcut show în bucătărie. Ce a zis despre Cătălin Scărlătescu

Evelyn McQueen este diva care a făcut show în bucătăria show-ului culinar, în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023. Concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate despre chef Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu evelyn McQueen si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Evelyn McQueen a făcut spectacol la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Evelyn McQueen are 21 de ani, locuiește în București și este studentă. Diva a venit în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a-i atrage atenția lui chef Cătălin Scărlătescu, având un preparat dulce și o apariția îndrăzneață.

„Este un dulce, dar și eu sunt dulce! E preferatul meu, ador chelioșii. Nu am iubit, sunt singură”, a spus ea.

Chiar dacă nu gătește prea des, concurenta s-a decis să facă tiramisu pentru a-i îndulci pe cei trei jurați ai show-ului culinar. În timp ce gătea, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre cheful ei favorit.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Oscar Gal l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Dumitrescu. Ce a căutat juratul pe telefon

„S-a rupt una, ca inima mea acum dacă nu îmi dă cuțitul Scărlătescu. Sufletele mele, v-am pupat! Plec! Ne vedem mai încolo. Poftă bună, cum să nu! Că mai bună sunt eu, dar și poftă bună!”, a mai adăugat Evelyn McQueen, după ce a terminat de pregătit desertul.

„Te iubesc, Scărlătescule! Gustă inima mea!”, a mai fost replica ei.

Evelyn McQueen a făcut show de zile mari pe platoul de filmare în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023

Chefii au fost surprinși de apariția spectaculoasă a lui Evelyn McQueen în platoul show-ului culinar. Concurenta nu s-a putut abține și i-a mărturisit lui chef Cătălin Scărlătescu că vrea la el în echipă.

De asemenea, tânăra a povestit despre copilăria și trecutul său: „Sunt fată trans, încă nu am nicio intervenție, încă nu fac tratament hormonal, dar urmează. Am descoperit pe la 13 ani că aveam prietene care stăteau dezbrăcate în fața mea, iar eu nu aveam absolut nicio reacție. În schimb când vedeam un băiat aveam o atracție.

Numele meu din buletin este Augustin. Încă de la liceu se vedea partea feminină, modul în care vorbeam, gesticulam. Stăteam numai cu fetele. Din clasa a 10 a mergeam machiată la liceu și intram în baia fetelor. România începe să se schimbe! Dacă nu înțeleg, sunt cumva indiferenți și își văd de treaba lor.”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. George Prală și Ovidiu Cîrstea i-au surprins pe jurați cu dezvăluirile despre body suspension

Replicile sale savuroase au adus zâmbete pe fețele chefilor. Glumele concurentei la adresa lui chef Cătălin Scărlătescu l-au făcut pe chef Sorin Bontea să izbucnească în hohote de râs.

„De tine nu mi-a plăcut oricum niciodată”, i-a zis ea lui chef Florin Dumitrescu, după ce a fost jurizată.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ana Maria Ichim „le-a stins lumina” chefilor cu desertul său. Ce a povestit despre ... Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Scărlătescu a câștigat bomba din seif. Chefii continuă audițiile la foc co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x