Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020! Banda a adus un verdict neașteptat! Ce echipe intră la duel

Surpriză de zile mari în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” , atunci când banda a început să meargă și să dezvăluie cum a votat juriul!

Chefi la cuțite 2020! Banda a adus un verdict neașteptat! Ce echipe intră la duel
Cătălin Scărlătescu și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut de pregătit farfurii folosind preponderent cele două culori alese la începutul probei.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales să facă o carne cu piure, în timp ce Florin Dumitrescu și-a încercat norocul cu o delicioasă rețetă de desert.

Cine a câștigat proba de gătit pe echipe în ediția 35 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Articolul continuă după reclamă

Farfuriile au arătat spectaculos, chiar dacă fiecare echipă a gătit folosind două culori. Sorin Bontea a avut o combinație elegantă de alb cu galben, Cătălin Scărlătescu a făcut senzație cu verde și portocaliu, în timp ce Florin Dumitrescu a ales roșu și negru pentru prăjitura sa cu iz franțuzesc.

citește și: Eliminare șocantă! Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

Juriul din ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost format din campioni la sporturi extreme.

Banda a mers, farfuriile au fost degustate și apoi a venit mult așteptatul moment al adevărului! Vot după vot, verdictul de la „Chefi la cuțite” a fost surprinzător!

citește și: Maria Șandru, acuzații grave la adresa lui Vlăduț Manoliu! Ce s-a întâmplat

Deși farfuriile făcute de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semănat destul de mult, cele mai multe voturi au mers către echipa acestuia din urmă! Așadar, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu intră la duel!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, reacție nervoasă la degustare! Ce l-a scos din sărite... Chefi la cuțite 2020. Concurenții luptă pentru o amuletă prețioasă, la proba de duel! Ce a anunțat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x