Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. La proba de duel, Gina Pistol a anunțat o temă dificilă, ce i-a încurcat pe concurenți

Cătălin Scărlătescu a câștigat proba de gătit pe echipe, așa că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu își trimit bucătarii la un alt duel periculos, în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de supărat că farfuria sa a primit doar un singur vor la degustarea făcută de angajați ai aeroportului „Henry Coandă”, Florin Dumiterscu a considerat că victoria lui Cătălin Scărlătescu nu merită atâtea voturi.

citește și: Ce relație e între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, de fapt! Maria Șandru a auzit totul

Totuși, acesta nu și-a pierdut speranța și și-a încurajat bucătarii, înainte de proba de duel. Nici Sorin Bontea nu a fost prea încântat de veste, mai ales că el este de atâtea ediții „abonat la duel”.

Temă dificilă pentru echipele intrate la duel în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru proba de duel, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

citește și: Gina Pistol, cea mai senzuală apariție de până acum! Ce detaliu i-a uluit pe toți

Ușile s-au deschis, prezentatorea îndrăgitului show culinar și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că, la această probă, concurenții trebuie să gătească ceva din tema...fluide!

Misiunea poate părea simplă la început, dar o simplă greșeală poate schimba complet textura preparatului și poate duce inclusiv la o eliminare!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!