Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Wahyu Diarto (Yudi) și Daniela Godoroja i-au surprins pe chefi cu dezvăluirile lor

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să îi cunoaștem pe Daniela Godoroja Diarto și pe Wahyu Diarto, zis și Yudi. Indonezianul i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale.

Colaj cu Yudi și soția lui la Chefi la cuțite, alături de jurați Galerie
În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să îi cunoaștem pe Daniela Godoroja Diarto și pe Wahyu Diarto, zis și Yudi | Antena 1

Concurentul este originar din Java (Indonezia), dar trăiește în România alături de soția lui, Daniela Godoroja Diarto, de profesie medic. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, el și soția lui au decis să pregătească o rețetă de rendang, o rețetă din Indonezia, ce are la bază carnea de vită. Chefii au fost uimiți când au aflat detalii despre cei doi concurenți.

Wahyu Diarto (Yudi) Daniela Godoroja Diarto au făcut senzație cu dezvăluirile lor la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Cei doi sunt căsătoriți și spun că se înțeleg de minune: „Cântăm împreună, dansăm împreună. În timp ce gătim noi cântăm. Cântecul nostru preferat provine din limba japoneză.

„La noi acasă, eu mă ocup de obicei de gătit”, a zis indonezianul, cu un zâmbet molipsitor.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Cine a câștigat bomba la jocul de amuletă. Adriana Trandafir a dat verdictul

Când farfuriille au fost gata, acestea au fost trimise la degustare. Emoțiile au fost mari pentru cei doi, care au sperat că vor obține cel puțin două cuțite pentru preparatul lor.

„Sincer să fiu am emoții, pentru că am reușit să vin la emisiune. Chefi la cuțite pentru mine este uau!”, a zis Wahyu Diarto (Yudi) în ediția 15 din sezonul 11 a emisiunii de la Antena 1.

„După cum este gătită avem de-a face cu un ambasador al Thailandei în România”, a fost de părere Florin Dumitrescu, atunci când a văzut farfuria și a gustat din ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Moș Crăciun și spiridușii săi au adus cadouri pentru chefi. Ce au dezvăluit despre satul lor

Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când s-au deschis ușile și în platou și-au făcut apariția cei doi concurenți, Wahyu Diarto și Daniela Godoroja Diarto.

„Lucrez la un spa din București. Lucrez ca terapeut specializat, instructor în reflexologie și în echilibrul fizic și psihic”, a zis Yudi.

„A avut în 2010 un accident vascular cerebral, după care n-a mai avut nicio slujbă. A luat-o de la 0 în 2013, a învățat spa. Înainte lucra ca manager de securitate la niște companii mari din Indonezia. Ne-am cunoscut în Băneasa, la mall. Suntem căsătoriți de 2 ani. El este musulman, eu sunt creștin-ortodoxă. Familia lui înseamnă cei 2 copii, unul este aici, unul în Indonezia. Și eu am tot 2 copii, dintr-o căsătorie anterioară”, a fost dezvăluirea neașteptată a concurentei.

Surpriza a fost și mai mare atunci când chefii au primit daruri din Indonezia. După ce au aflat mai multe detalii despre cei doi soți, iată că a venit momentul pentru verdict.

Pentru preparatul lor, soții Diarto au primit un cuțit, dar multe laude pentru mâncarea aromată pe care au gătit-o.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Cine a câștigat bomba la jocul de amuletă. Adriana Trandafir a dat verdictul... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Iza Florina Porumbu i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale despre cariera de actriță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x