Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Cine a câștigat bomba la jocul de amuletă. Adriana Trandafir a dat verdictul

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 din 26 aprilie 2023, Adriana Trandafir a degustat rețetele pregătite de chefi și a dezvăluit cine a câștigat bomba ce ascunde mai multe amulete.

Colaj cu Gina Pistol, Adriana Trandafir, Nicolai Tand și cei trei jurați Chefi la cuțite pe platoul de filmare Galerie
În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 din 26 aprilie 2023, Adriana Trandafir a degustat rețetele pregătite de chefi și a dezvăluit cine a câștigat bomba | Antena 1

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri de brânză din cele 11 pregătite de Gina Pistol. După ce a făcut degustarea, Adriana Trandafir a anunțat cine a câștigat amuleta, în ediția din 26 aprilie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite.

Adriana Trandafir a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 25 aprilie 2023, la Antena 1

Dacă în ediția trecută chefii au avut sarcina de-a găti folosind câte 3 tipuri de nuci și alune, misiunea de astăzi i-a pus să gătească folosind 3 tipuri de brânză din cele 11 pregătită de Gina Pistol. Miza a fost una uriașă, așa că și proba a fost una pe măsură.

„Dragilor, ca și în proba trecută, veți folosi 3 ingrediente. Vă las libertatea absolută, dar gândiți-vă bine ce gătiți, căci miza de astăzi este o bombă. Nici nu vă trece prin cap câte surprize sunt aici înăuntru”, a zis Gina Pistol, la Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Maria Lungu a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu. Ce a zis

Florin Dumitrescu a ales emmentaler, gruyere și gouda și a ales să facă o supă de ceapă, în timp ce Nicolai Tand a ales să mizeze pe o rețetă de ravioli, folosind gorgonzola, pecorino și telemea de oaie. Sorin Bontea s-a apucat de gătit samosa cu cedar, emmentaler și gouda, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe torteloni cu brânză dulce, pecorino și parmezan. Când cele 60 de minute alocate gătitului s-au terminat, Adriana Trandafir a făcut degustarea.

Îndrăgita actriță a gustat din fiecare preparat și a savurat din plin combinațiile de gusturi și arome. A apreciat nu doar gustul, ci și aspectul. În culise, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au privit atent din culise pentru a descoperi orice indiciu ce i-ar putea ajuta să își dea seama cine a câștigat bomba cu amulete în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Dumitru Linguraru, dezvăluire despre Sorin Bontea. Ce cadouri a adus chefilor și cu ce i-a uimit

„Doamne, Dumnezeule, ce situație grea!”, a zis Adriana Trandafir atunci când a terminat degustarea și a venit momentul să decidă cine a câștigat bomba cu amulete.

Invitata specială a intrat în platou alături de Gina Pistol și a dezvăluit cine a câștigat bomba cu amulete. Marea surpriză a fost atunci când actrița a anunțat că supa de ceapă i-a plăcut cel mai mult.

„Nu am știut cum să reacționez în momentul în care am câștigat! Efectiv îmi vine să plâng. Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng!”, a fost replica lui Florin Dumitrescu, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Alin Vădean a trecut prin emoții uriașe când a gustat farfuria. Ce verdict i-au dat ch... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Wahyu Diarto (Yudi) și Daniela Godoroja i-au surprins pe chefi cu dezvăluirile lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x