Antena Căutare

Dumitrescu a câștigat amuleta serii! Chef Petrișor: „Florin a creat o coloristică perfectă în farfurie!”

O nouă luptă a amuletelor i-a provocat pe cei trei chefi să se întreacă în preparate ce au avut la fază un ingredient românesc: fasolea.

O nouă luptă a amuletelor i-a provocat pe cei trei chefi să se întreacă în preparate ce au avut la fază un ingredient românesc: fasolea.

Primul bucătar care a apărut vreodată la televizor, chef Petrișor Tănase, îl știți, a fost cel care a decis câștigătorul acestei probe. Un om cu o întreagă istorie în bucătărie, Petrișor a căutat o farfurie în care gustul și platingul să fie într-un echilibru perfect. Și a găsit-o! A fost cea a lui chef Florin Dumitrescu.

Avantajul de luni seară îi va permite lui Dumitrescu să blocheze un concurent din echipele adverse pentru jumătate din durata unei probe. Sorin Bontea, cel ce este în fruntea clasamentului în acest moment cu patru amulete câștigate, deține deja o cartolină identică.

A gătit pentru călugări, la mănăstirile de pe Muntele Athos: Chefii: “Ăsta e un fel de hamburger fără pâine. Mâncau ei a... O olteancă frumoasă, care se visează în echipa lui Chef Bontea! "Vreau să câștig ca să îmi ajut sora bolnavă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x