Antena Căutare

„Chefi la cuțite”, lider de piață! Câți români au preferat emisiunea, marți seară

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață, marți, 17 septembrie, cu peste 1,5 milioane de români care au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45. 

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață, marți, 17 septembrie, cu peste 1,5 milioane de români care au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45.

A fost o emisiune savuroasă cu mâncăruri spectaculoase şi poveşti unice ale concurenţilor, care a devenit imediat lider de piaţă.

Un drag queen cunoscut cu numele Priscilla a făcut show la „Chefi la cuțite”, mărturisind că a venit pentru un anumit jurat, pe care l-a întâlnit anterior, prin intermediul unor prieteni. Ar vrea chiar să-l ia de soț și să-și petreacă viața alături de el ca Mariano, persoana din spatele perucii, costumelor și machiajului. Cheloo le-a făcut chefilor un „roast culinar” de neuitat. Insultați, jurații au vrut să sară pe el.

Ediţiile „Chefi la cuţite" din această săptămână au stabilit clasamentul în ceea ce priveşte lupta amuletelor. Pentru moment, chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu sunt la egalitate cu câte două avantaje adjudecate. Chef Florin Dumitrescu a decis să-şi ia revanşa în ediţiile viitoare.

Cel mai iubit show culinar continuă şi săptămâna viitoare, cu noi ediţii din sezonul al şaptelea, luni şi marţi, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Peste 1,5 milioane de români s-au uitat marți seară la „Chefi la cuțite”... Presiunea se intensifică la Chefi la cuțite: ”O să îl fac să plângă sezonul acesta mai tare decât a plâns vreodată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x