Antena Căutare

Cine, ce gătește? Chef Bontea alege din nou! Meniu de Crăciun tradițional românesc, franțuzesc sau american

Cea de-a doua confruntare pe echipe a sezonului șase ”Chefi la cuțite” aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul. 

Cea de-a doua confruntare pe echipe a sezonului șase ”Chefi la cuțite” aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul.

Gina le oferă celor trei echipe trei variante de gătit, din trei zone diferite, însă totul cu specific românesc, franțuzesc sau american. Bontea alege, pentru că a câștigat proba anterioară: franțuzescul merge la chef Scărlătescu și echipa galbenă, Crăciunul american la echipa roșie a lui Dumitrescu, iar el își păstrează, desigur, românescul!

Fel principal, gătit în două ore, și degustat de... nea Mărin și familia sa. Astfel, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă la ”Chefi la cuțite” aduce la masa jurizării invitați speciali.

Nea Mărin și familia sa sunt cei care dau verdictul în confruntarea de azi, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor pregăti trei farfurii tradiționale pentru a le încânta papilele gustative.

Chef Sorin Bontea începe al doilea battle cu o nouă poreclă: "Eu sunt Moșul mafiot! Scărlătescu, Rudolf!"... Panică în bucătărie! Un concurent al lui Scărlătescu se pierde din nou în fața tensiunii: "Ce faci, mă, iar ești pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x