Antena Căutare

Au început în forță, înainte de marea premieră "Chefi la cuțite" Dumitrescu și Scărlătescu au jurizat preparate gătite de prieteni

Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu jurizează mâncarea pregătită de prieteni. Ramona și Diana au trecut la cratiță, iar mari jurați au ales cel mai bun preparat.

Înainte de marea premieră a noului sezon "Chefi la cuțite", Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost provocați să jurizeze, în direct, mâncarea pregătită de prieteni.

Ramona și Diana au trecut la cratiță, iar cei doi jurați, care au poposit în platoul "Prietenilor de la 11", au ales cel mai bun preparat.

Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi și ei testați la cratiță, în cel de-al șaselea sezon, care are premiera în această seara, de la ora 20:00, pe Antena 1, după Observator.

Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Surprize mari la premiera din această seară: Chefii ajung la cratiță!... CONCURS! Câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, secretul folosit de concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x