Antena Căutare

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au gătit ceva spectaculos! Cine a câștigat amuleta!

Lupta pentru o nouă amuletă va fi și mai aprigă, pentru că în joc va fi pus încă o dată bonusul preferat al chefilor: acela de a schimba un concurent din echipa lor, cu un altul dintr-o echipă adversă, pe parcursul battle-urilor. 

Lupta pentru o nouă amuletă va fi și mai aprigă, pentru că în joc va fi pus încă o dată bonusul preferat al chefilor: acela de a schimba un concurent din echipa lor, cu un altul dintr-o echipă adversă, pe parcursul battle-urilor.

Amuleta anunțată de frumoasa Gina Pistol este una cu adevărat prețioasă, fiindcă anunță o miză de zile mari! Auzind ce beneficiu aduce, cei trei chefi au și început să se entuziasmeze și să se jubileze la gândul victoriei!

De data aceasta, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” trebuie să gătească ceva pe bază de...umpluturi!

Această bătălie culianară este una complicată, în care Chef Loredana Filip va face jurizarea și va desemna câștigătorul!

Bontea a decis să facă o rețetă de Cannoli, un desert sicilian destul de greu de realizat într-un timp atât de scurt. Florin Dumitrescu a ales să facă cannelloni cu spanac, în timp ce Scărlătescu a ales o rețetă de vinete umplute cu carne!

La final, după degustare, Chef Loredana Filip a decis: rețeta lui Bontea este cea mai bună! E clar, Chef Sorin e un adevărat colecționar de amulete!

Cu dedicație pentru Mugurel! Cei trei chefi s-au apucat de rime și totul sună colosal! „Anul ăsta ai dat-o în bară, rața... Ca un adevărat superstar, Mona a dat super concert la „Chefi la cuțite”! Ce surpriză au găsit chefii în ravioli?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x