Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Diana Ross Emanoil este o adevărată supraviețuitoare. Vândută de familie, a fost la un pas de moarte de cinci ori, din cauza soțului: „Unul dintre fiii mei a murit din cauza lui”

 
+2 click pentru
galerie

Diana Ross Emanoil, din Filipine are o poveste de viață incredibilă. Concurenta susține că unul dintre copiii ei a murit din cauza fostului soț.

Cu toate că este o mână de om, Diana Ross Emanoil este o supraviețuitoare. Cu o poveste de viață tulburătoare, chiar șocantă, nici ea nu știe cum a putut scăpa cu viață din calvarul creat, pe rând, de familie și soț.

La „Chefi la cuțite” a gătit porc cu sos dulce acrișor și puțin picant. Rețeta a învâțat-o de la bunica ei. 

Poartă numele unei mari artiste, dar Diana noastră a avut o viață de coșmar. 

„După ce m-am născut, mama m-a lăsat la bunica mea. Apoi, ea a ales să plece în Texas, lucrând în armata SUA”. Pe Diana a lăsat-o în urmă. La scurt timp după ce a rămas în grija bunicii, vârsta înaintată a răpus-o, iar fata a rămas singură pe lume.

MĂTUȘA EI A VÂNDUT-O

Ajunsă în grija mătușii, Diana a fost vândută, ca o sclavă. Trei ani mai târziu, a profitat de o ieșire la mall cu „stăpânii” ei și, cu ajutorul unui paznic, a fugit.

S-a îndrăgostit și s-a căsătorit, crezând, sperând, că își va găsi fericirea și liniștea. După opt ani de bătăi crunte, și-a dat seama că trebuie să facă ceva, să își salveze copiii.

„Am stat în spital de cinci ori în comă. Sunt încă în viață, nu știu de ce!”

Prietenii încercau să o convingă să plece de lângă acel monstru care nu s-ar fi oprit până nu o omora pe ea și pe toți copiii lor.

„Unul dintre fiii mei a murit din cauza lui. Îl bătea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, concurenta.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI