Antena Căutare

Chef Sorin Bontea țipă de durere. Un cui i-a străpuns un deget!

Cei trei chefi de temut se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete, iar în cea de-a șasea ediție "Chefi la cuțite" din sezonul 6, chef Sorin Bontea a fost pus puternic pe glume. Un cui ”i-a străpuns un deget", iar reacția colegilor de emisiune a fost de milioane.

Cei trei chefi de temut se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete, iar în cea de-a șasea ediție "Chefi la cuțite" din sezonul 6, chef Sorin Bontea a fost pus puternic pe glume. Un cui ”i-a străpuns un deget", iar reacția colegilor de emisiune a fost de milioane.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii că, de data aceasta, amuleta pusă în concurs chiar are puteri speciale pentru cel care o va câștiga: va putea anula o altă amuletă! Tot chef Bontea a ieșit câștigător, astfel că bilanțul amuletelor arată cam așa: chef Sorin a adunat patru amulete, chef Florin Dumitrescu se poate lăuda doar cu două avantaje, în timp ce Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige o singură amuletă.

Cea mai „condimentată” ediție „Chefi la cuțite”! Bucătari cu povești de eroi, rețete demențiale și o nouă amuletă cu sup... Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, face dezvăluiri șocante! Am o viață foarte picantă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x