Antena Căutare

Vikingule, ce le-ai făcut chefilor?! Farfuria lui Marian Petre a creat haos la masa juriului: ”Te mai miri, la ce-am văzut sezonul ăsta?”

Marian Petre este bucătar și are o viziunea aparte atunci când vine vorba de estetica unui preparat. Pentru concurent, impactul vizual este esențial. I-a ieșit, într-o oarecare măsură, farfuria pregătită de el creând o mică revoluție la masa chefilor!

Vikingule, ce le-ai făcut chefilor?! Farfuria lui Marian Petre a creat haos la masa juriului: ”Te mai miri, la ce-am văzut sezonul ăsta?” Galerie
”Vikingul” Marian Petre

”O farfurie, când ajunge la masa clientului, trebuie să aibă un impact vizual puternic, pentru că, de fapt, clientul o mănâncă cu ochii”, a explicat el.

E greu să aduci o combinație pe care jurații de la ”Chefi la Cuțite” să n-o fi încercat până acum. Vikingul Marian Petre a reușit, cu pieptul lui de pui cu creveți și sos de gorgonzola!

Vikingule, ce le-ai făcut chefilor?! Farfuria lui Marian Petre a creat haos la masa juriului: ”Te mai miri, la ce-am văzut sezonul ăsta?”

”E prima dată în viața vieților mele când mănânc așa ceva”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.

Ce-a ieșit, puteți vedea, în materialul video de mai jos:

Anason, migdale și...păstârnac, o combinație ”scărlătesciană”! A ”lucrat la inimă” și i-a ieșit! Chef Cătălin Scărlătesc... Ingrediente fără număr, de la Diamanta Stănescu! Soția de bulibașă a venit cu un gulaș țigănesc cu carne multă, ca ”să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x