Marian Petre este bucătar și are o viziunea aparte atunci când vine vorba de estetica unui preparat. Pentru concurent, impactul vizual este esențial. I-a ieșit, într-o oarecare măsură, farfuria pregătită de el creând o mică revoluție la masa chefilor!
”O farfurie, când ajunge la masa clientului, trebuie să aibă un impact vizual puternic, pentru că, de fapt, clientul o mănâncă cu ochii”, a explicat el.
E greu să aduci o combinație pe care jurații de la ”Chefi la Cuțite” să n-o fi încercat până acum. Vikingul Marian Petre a reușit, cu pieptul lui de pui cu creveți și sos de gorgonzola!
”E prima dată în viața vieților mele când mănânc așa ceva”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.
Articolul continuă după reclamă
Ce-a ieșit, puteți vedea, în materialul video de mai jos:
Anason, migdale și...păstârnac, o combinație ”scărlătesciană”! A ”lucrat la inimă” și i-a ieșit! Chef Cătălin Scărlătesc...
Ingrediente fără număr, de la Diamanta Stănescu! Soția de bulibașă a venit cu un gulaș țigănesc cu carne multă, ca ”să f...