Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat. O rețetă cu o combinație delicioasă de ingrediente!

Nu poate fi decât foarte gustoasă, rețeta Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat, cu așa combinație de ingrediente!

Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat

Rețeta Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat - Ingrediente


  • 650 g piept de pui fără os
  • 400 g creveți prefierti decorticați
  • 800 ml mântână lichidă
  • 1 căpățână de usturoi
  • 1,5 kg cartofi albi
  • 200 g unt
  • Sare și piper
  • 100 g Knorr primerba pesto roșu

Rețeta Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat - Mod de preparare

Mai întâi se curăță cartofii, se taie cuburi și se pun la fiert în apă cu sare, pentru a prepara piure de cartofi.

Se pune la încins o tigaie cu ulei, se tranșează pieptul de pui și se adaugă în tigaie, lăsăndu-l să prindă o crustă arămie pe ambele părți. Apoi se adaugă creveții și usturoiul, se mai lasă 5 minute și se adaugă smântână lichidă, sare și piper.

Cartofii pentru piure se scurg, se adaugă untul, sare, după gust și se pasează până se obține un piure omogen.

Pentru a obține un piure mai fin îl putem da prin sită și apoi îl amestecăm cu pesto roșu.

Se așază pe farfurie alături de pieptul de pui cu creveți.

Ultimele știri