Antena Căutare

Bucătarul Casei Regale a României, la „Chefi la Cuțite”! Eugenia Gheorghe: „Lui Mihai îi plăceau sarmalele în foi de viță”

Eugenia Gheorghe , fost bucătar al Casei Regale a Românie, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i impresioneze pe jurați cu preparate regale.

Chefi la Cuțite. Sezon 7. Ediția 8. Eugenia Gheorghe , fost bucătar al Casei Regale a României, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i impresioneze pe jurați cu preparate regale.

Eugenia a lucrat opt ca bucătar al Casei Regale a României, a venit însoțită de către Alex, pe care dorește să îl facă chef.

CITEȘTE ȘI : Trei rețete de supă cremă pline de culoare și savoare

„Astăzi gătesc o Rețetă de Pate Lady Laird, un preparat de la Casa Regală, sper să le facă și chefilor acest preparat. A fost de foarte multe ori la mese oficiale.”

Bucătarul Casei Regale a României, la „Chefi la Cuțite”! Eugenia Gheorghe: „Lui Mihai îi plăceau sarmalele în foi de viță”

Eugenia a primit din partea regelui, medalia Regelui Mihai I de loialitate a Casei Regale.

„Bucata de carne trebuia să fie mică, cât încape în palmă. Le plăcea să mânânce supă, mai ales seara. Mergeam la Peleș, avem cine cu invitați în castel. Regelui îi plăceau sarmelele în foaie de viță. Ei m-au învățat asta, simplu și curat, vorba princepului.”

Răzvan Fodor, revedere cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu... Un cipriot a venit să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x