Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Ritmuri de capoeira, papanași și...o poveste de iubire din Brazilia! Cum a cucerit-o Antonio pe Daniela?

Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!

Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!

Cei patru au venit la Chefi la cuțite să câștige marele premiu cu două preparate delicioase: unul cu specific brazilian (Coxinha De Frago), dar și cu unul românesc: papanași!

În 2001, Daniela a primit un contract de muncă în Tunisia și acolo l-a cunoscut Antonio, care a fost imediat cucerit de ea. Nu a mai durat mult și cei doi s-au căsătorit și au decis să se stabilească în România.

Concurentul are 38 de ani și este instructor de capoeira și dansator. Se declară extrem de fericit, iar asta s-a văzut mai ales în modul în care familia s-a distrat pe cinste pregătind cele două rețete.

Ce a ieșit? Află totul urmărind clipul video de mai sus!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro