Antena Căutare

Au îngropat securea războiului și au revenit la Chefi la cuțite! Spiritele s-au aprins imediat! „Deci practic, cine e liderul?!”

Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, a venit la emisiunea "Chefi la Cuțite" ca să-i cucerească pe jurați cu două rețete delicioase!

Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, a venit la emisiunea "Chefi la Cuțite" ca să-i cucerească pe jurați cu două rețete delicioase!

Pentru cei care nu își amintesc, Ionuț Mangu a mai participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă, am putea spune că l-a ambiționat și mai tare!

Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Atunci, el s-a întrecut cu fratele și cu vărul pentru un loc în competiția „Chefi la cuțite”.

Totuși, în cadrul acestui sezon special dedicat familiilor, cei trei au decis să îngroape securea războiului și să își unească forțele pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie!

Familia a gătit o porție delicioasă de paste cu sos curry și alivenci moldovenești!

Ce a ieșit? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Mara Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din teatrele de război! „Ne-au dat carne de pisică rasă...”... Un italiano vero și fetele sale au făcut spectacol! Au cântat, au gătit și...s-au ciondănit! „Greu cu trei românce...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x