Live acumObservator Sport
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Au îngropat securea războiului și au revenit la Chefi la cuțite! Spiritele s-au aprins imediat! „Deci practic, cine e liderul?!”

Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, a venit la emisiunea "Chefi la Cuțite" ca să-i cucerească pe jurați cu două rețete delicioase!

Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, a venit la emisiunea "Chefi la Cuțite" ca să-i cucerească pe jurați cu două rețete delicioase!

Pentru cei care nu își amintesc, Ionuț Mangu a mai participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă, am putea spune că l-a ambiționat și mai tare!

Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Atunci, el s-a întrecut cu fratele și cu vărul pentru un loc în competiția „Chefi la cuțite”.

Totuși, în cadrul acestui sezon special dedicat familiilor, cei trei au decis să îngroape securea războiului și să își unească forțele pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie!

Familia a gătit o porție delicioasă de paste cu sos curry și alivenci moldovenești!

Ce a ieșit? Află totul urmărind clipul video de mai sus!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro