Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Familia Cilică a descoperit rețeta fericirii! Ce ingrediente are o căsnicie de succes? „Hai, nevastă, să gătim/Pe chefi ca să-i mulțumim”

După atâtea preparate exotice, familia Cilică a decis să demonstreze, în cazul în care mai era nevoie, că tot preparatele noastre românești sunt cele mai gustoase!

După atâtea preparate exotice, familia Cilică a decis să demonstreze, în cazul în care mai era nevoie, că tot preparatele noastre românești sunt cele mai gustoase!

Ca să facă senzație la „Chefi la cuțite”, cei patru concurenți au robotit de zor prin bucătărie ca să pregătească ciorbă (zamă) de leurdă cu cartofi și pături de mămăligă cu brânză și cârnați!

Florin nu doar că a gătit, dar ne-a și povestit cum a cunoscut-o și cum a cucerit-o pe soția sa! Cei doi tineri se pregătesc să devină părinți și acum, înainte de nuntă, au decis să demonstreze că fac echipă bună și în bucătărie!

Mâncarea, pregătită exact așa cum se face în Ardeal, a mers imediat la jurizare și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au gustat atent.

Familia Cilică nu a primit votul de-a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”, dar momentul a fost unul savuros!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro