Live acumFilm: Misiune imposibila: Protocolul Fantoma
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Mara Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din teatrele de război! „Ne-au dat carne de pisică rasă...”

Mara Bănică a venit la "Chefi la Cuțite" alături de părinții și fiul său, ca să demonstreze că se pricepe la bucătărie și că în familia sa se gătește excelent!

Mara Bănică a venit la "Chefi la Cuțite" alături de părinții și fiul său, ca să demonstreze că se pricepe la bucătărie și că în familia sa se gătește excelent!

Cei patru au decis să pregătească o super rețetă de gulaș, ca să impresioneze pe cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite!

„Eu am 27 de ani de presă, am fost îmn teatre de război, în Irak, Belgrad, Kosovo, Afganistan, Israel...Stăteam cu valiza pregătită, au fost cei mai frumoși ani din viața mea. La un moment dat în Iraq eram și nu prea mai era mâncare...

A venit cineva la noi și ne-a zis că dacă vrem mâncare costă 20 de dolari porția. Era un orez cu un fel de carne neagră, rasă...am aflat ulterior că era carne de pisică. Asta făceau oamenii pentru bani!

Am fost la atentatele de la Madrid, familiile dădeau mesaje să căutăm românii. Dar știam că sunt morți, au fost 17 decese. Știu povestea fiecăruia dintre ei și o să duc totul cu mine, m-a marcat mult povestea asta. Am trăit niște momente dificile pe care nu le voi uita vreodată”, a povestit Mara Bănică.

Chiar dacă nu au primit votul de-a merge mai departe, cu siguranță momentul a fost unul special!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube