Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Rețetă delicioasă de Gulaș cu carne de porc

 

Gulaș cu carne de porc, una dintre cele mai îndrăgite rețete, inspirate din bucătăria ungurească.

Ingrediente pentru rețeta Gulaș cu carne de porc

  • 500 g muschiuleț sau pulpă de porc
  • 2 cepe albe, potrivite
  • 1 ardei capia, roșu
  • 1 căpățână de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cartofi mari
  • 1 cutie de roșii cubulețe
  • pătrunjel verde
  • cimbru uscat
  • sare și piper
  • boia dulce
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură untură

Mod de preparare pentru rețeta Gulaș cu carne de porc

Se porționează carnea în bucăți mici care se rumenesc în untura încinsă.

Se curăță ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel, se toacă mărunt și se adaugă peste carne. Se adaugă și câțiva căței de usturoi, rondele și se amestecă bine. Când legumele sunt bine pătrunse, se adaugă roșiile, și se lasă sossul să scadă, asezonându-l cu sare, piper, cimbru și boia.

Se adaugă cartofii curățați și tăiați cuburi și se completează cu apă fierbinte.

Când cartofii sunt pătrunși, se adaugă ardeii tocați mărunt și câțiva căței de usturoi.

Se mai lasă deliciosul Gulaș cu carne de porc pe foc câteva minute, timp în care se potrivește gustul cu sare și condimente.

După stingerea focului, se adaugă pătrunjel verde, tocat.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe