Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Chefii români se pregătesc pentru Olimpiada Mondială a Bucătarilor

Ne pregatim pentru olimpiada bucătarilor. Mai exact, nouă bucătari români, toți bărbați, vor pleca în luna februarie la cea mai mare competiție culinară din lume. Toți concurenții vor găti non-stop 24 de ore.

Exista bucatari care fac din pasiune totul. Iar in acest caz, veleitatile trebuie aratate musai intr-un concurs de profil. Pe scurt, o echipa de noua tineri bucatari va reprezenta Romania in cea mai mare competitie culinara din lume, care va avea loc luna viitoare la Stuttgart.

Reporter: Dragos, spune-mi cum este in calitatea de capitan de echipa?

Dragos Bercea, chef: Este o mare onoare pentru mine, sa fiu capitanul echipei nationale de bucatari a Romaniei, dar nu as putea sa fa asta fara o echipa pregatita cu care sa fac preparate bune pentru a reprezenta Romania la Olimpiada Mondiala de Bucatarie. O sa avem doua probe, una restaurantul natiunilor, unde vom gati preparate romanesti interpretate modern, o a doua proba, chef table, unde avem 12 clienti intr-o bucatarie de sticla. La rest natiunilor o sa folosim raci, rapane, macese, ciuperci, ce gasim la noi in tara.

Ingrdientele preparatelor sunt evident diferite. Exista insa si unele general valabile creativitate, imaginatie, talent si muuulta rabdare.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube