Antena Căutare

Concurenții și-au învins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a făcut să câștige mai multă încredere în propriile forțe

Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. Aceștia și-au învins toate temerile atunci când au ajuns în fața celor patru jurați.

Colaj cu concurenții care au primit cuțitul de la jurați în sezonul 13 Chefi la cuțite Galerie
Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. | Antena 1

Cel mai nou sezon al show-ului culinar a venit cu surprize de excepție pentru fanii Chefi la cuțite. În cele 11 ediții de până acum, publicul de acasă a avut parte de momente savuroase, show-uri spectaculoase, preparate senzaționale și concurenți cu povești de viață impresionante.

Prin fața juraților au trecut mulți oameni, însă doar cei care au reușit să-i impresioneze cu talentul în arta culinar au reușit să treacă în bootcamp. Emoțiile s-au simțit la cote maxime pentru toți participanții, iar camerele de filmat au surprins toate momentele copleșitoare.

Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au ținut în tensiune fiecare concurent până au dat verdictul final despre farfuriile de sub cloșuri. Mai mult, aceștia au avut grijă să ofere cuvinte de laudă și încurajări.

De altfel, experiența sezonului 13 Chefi la cuțite a fost o adevărată provocare pentru cei care au reușit să își învingă fricile. Adevărul este că nu mulți au primit cuțitul și șansa de a merge în etapa următoare, dar au câștigat mai multă încredere în forțele proprii.

Ce i-a încurajat pe concurenții din sezonul 13 Chefi la cuțite să trăiască din plin fiecare experiență trăită pe platourile de filmare

Primul ingredient care i-a dus pe concurenți mai aproape de următoarea etapă a competiției culinare a fost chiar curajul. Cei care au gătit încrezători în preparatele lor au reușit să treacă în bootcamp, descoperind rețeta succesului.

Odată ajunși în bucătăria Chefi la cuțite, participanții s-au bucurat din plin de fiecare moment trăit. Mai mult, siguranța că au realizat o farfurie pe gusturile juraților a înlătura orice emoție și presiune.

Mulți din cei care au pășit în sezonul 13 al show-ului culinar au câștigat din prima pariul cu ei înșiși. În plus, cuțitul pe care le-au primit de la jurați a contribuit foarte mult la consolidarea încrederii în forțele proprii.

Un lucru este cert, Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă cele mai mari frici și să își asculte instinctul, căci curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate poate aduce o victorie nesperată în noul sezon Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi când a spus cu ce se ocupă. Ce a de... Mesajul transmis de chef Ștefan Popescu, după ce s-a aflat că nu va avea echipă în sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce a publ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x