Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia Regis Stone Griddle Pan, cu care poți face un grătar de cinci stele!

„Chefi la cuțite” îți oferă șansa să intri într-o super competiție, ce îți poate aduce un premiu pe măsură: o tigaie de excepție, cu care să faci spectacol în bucătărie!

„Chefi la cuțite” îți oferă șansa să intri într-o super competiție, ce îți poate aduce un premiu pe măsură: o tigaie de excepție, cu care să faci spectacol în bucătărie!

Concursul începe pe 16.04.2018 la ora 21:00 și se termină pe 22.04.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este preparatul inedit pe care l-ai găti în tigaia grill Regis Stone?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 23.04.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Toți pasionații de bucătărie știu bine că nu întotdeauna este suficient doar talentul culinar. Pentru a face spectacol în bucătărie și pentru a-ți demonstra abilitățile de bucătar iscusit vei avea mereu nevoie și de o tigaie ce nu te dezamăgește niciodată, precum cele din gama Regis Stone.

Cea mai bună alegere este Regis Stone Griddle Pan, o tigaie antiaderentă în care poți pregăti tot felul de rețete delicioase, fără pic de ulei și fără grija că ingredientele se vor lipi.

Concepută din oțel inoxidabil, aceasta asigură distribuirea eficientă și uniformă a căldurii, dar și un efect de piatră încinsă! Striațiile specifice îți permit să folosești acest grill pentru a găti fripturi delicioase, mici gustoși, burgeri, kebab, frigărui, pește și orice altceva mai dorești, fără ca bucățile de carne să se lipească.

În plus, nu va fi nevoie să folosești ulei! În plus, chiar și legumele se vor putea pregăti simplu și ușor, ca și când ar fi fost făcute pe grătarul cu cărbuni!

Tigaia Regis Stone Griddle Pan te scapă de toate aceste neplăceri și tu nu vei mai da banii pe produse de curățat! Ingredientele tale se vor găti frumos și sănătos, iar tu vei avea astfel șansa să demonstrezi tuturor că ai stofă de bucătar profesionist.

Chiar dacă nu stai la curte, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la plăcerea unui grătar delicios! O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face prima ta friptură delicioasă în tigaia Regis Stone Griddle Pan, cu efect de piatră încinsă!

Mult succes tuturor! :)

Face boacăne la școală și „minuni culinare”! La 12 ani, David Nistorov e o vedetă în bucătărie: „Sigur nu își vor da sea... Din Vânju Mare, Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole cu ciolan la conservă! Gătește într-o singură cameră de 11 met...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x