CONCURS! Câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, secretul folosit de concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Sezonul 6 „Chefi la cuțite” s-a întors cu un nou concurs savuros pentru toți pasionații de gătit! Intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, cu care poți face spectacol culinar pentru tine și cei dragi! În fiecare săptămână ți-am pregătit super premii!

tigaie antiaderenta Regis Stone

Sezonul 6 „Chefi la cuțite” s-a întors cu un nou concurs savuros pentru toți pasionații de gătit! Intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, cu care poți face spectacol culinar pentru tine și cei dragi! În fiecare săptămână ți-am pregătit super premii!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce preparat spectaculos le-ai găti chefilor pentru a-i curprinde?”.

Concursul începe pe 29.10.2018 la ora 21:00 și se termină pe 04.11.2018, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 05.11.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Noul sezon „Chefi la cuțite” debutează în forță cu noi povești impresionante de viață, cu rețete savuroase și cu multe momente de poveste! Dacă vrei să te simți precum un concurent din cel mai tare show culinar al momentului, atunci tot ce ai de făcut este să le folosești secretul! Cu tigaia Regis Stone Pan, orice rețetă se transformă într-o adevărată minunăție culinară, ce se gătește simplu și rapid, chiar la tine acasă!

Tigaia este prevăzută cu un înveliș special, antiaderent, ce te ajută să gătești fel de fel de fripturi delicioase, pește, legume, clătite și multe alte rețete, totul fără pic de ulei! Mâncărurile nu se lipesc deloc, căci efectul de piatră încinsă previne lipirea, pentru ca ingredientele tale să își păstreze nu doar textura și aroma, ci și substanțele nutritive!

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care vei uita de grija amestecatului întruna.

Cu tigaia Regis Stone Pan poți găti simplu și rapid, având grijă de sănătatea ta și a celor din jurul tău. Ți-ai imaginat vreodată că ești concurent în emisiunea „Chefi la cuțite” și te pregătești să impresionezi? Iată secretul folosit de bucătarii pricepuți, care au impresionat pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, sezon după sezon!

Tot ce îți poți dori pentru bucătărie găsești la AloShop ↣ aparate electrice de gătit accesorii de decojit, curățat, feliat ustensile și accesorii bucătărieaccesorii vin


Ultimele știri