În restaurantul Amaliei Bellantoni, fostă concurentă Chefi la Cuțite, aproape că nu mai intră nimeni. Toţi angajaţii sunt italieni, iar acum se tem de faliment.
„Totul steril, ca la operație!”, a spus Amalia Bellantoni, în timp ce turna spirt pe mâinile angajaților restaurantului său.
Așa arată, de câteva zile, noua uniformă a acestor bucătari italieni: cu mănuși de unică folosnță, mască de protecție și dezinfectant pe mese.
„Această protecție este pentru client”, a explicat fosta concurentă Chefi la Cuțite.
În ciuda tuturor măsurilor de precauție, Amalia și Domenico Bellantoni, proprietarii localului, spun că își pierd clinții de la o zi la alta. De când a apărut vestea răspândirii coronavirusului în Italia, restaurantul sicilian e mai mult gol.
„Doi tineri români au venit în restaurant, eu i-am primit cu mare dragoste. Când a venit soțul, din spate, împreună cu doi băieți, spunând „Ciao! Buongiorno!”, și-au luat bagajele și au plecat, fără să spună nimic!”, a povestit Amalia.