Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Coronavirusul o poate ruina pe Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite! Restaurantul ei este în pericol: „Și-au luat bagajele și au plecat, fără să spună nimic!”

În restaurantul Amaliei Bellantoni, fostă concurentă Chefi la Cuțite, aproape că nu mai intră nimeni!

În restaurantul Amaliei Bellantoni, fostă concurentă Chefi la Cuțite, aproape că nu mai intră nimeni. Toţi angajaţii sunt italieni, iar acum se tem de faliment.

„Totul steril, ca la operație!”, a spus Amalia Bellantoni, în timp ce turna spirt pe mâinile angajaților restaurantului său.

Așa arată, de câteva zile, noua uniformă a acestor bucătari italieni: cu mănuși de unică folosnță, mască de protecție și dezinfectant pe mese.

„Această protecție este pentru client”, a explicat fosta concurentă Chefi la Cuțite.

În ciuda tuturor măsurilor de precauție, Amalia și Domenico Bellantoni, proprietarii localului, spun că își pierd clinții de la o zi la alta. De când a apărut vestea răspândirii coronavirusului în Italia, restaurantul sicilian e mai mult gol.

„Doi tineri români au venit în restaurant, eu i-am primit cu mare dragoste. Când a venit soțul, din spate, împreună cu doi băieți, spunând „Ciao! Buongiorno!”, și-au luat bagajele și au plecat, fără să spună nimic!”, a povestit Amalia.

Marea înfruntare de la Chefi la Cuțite! Răzvan Babană și Munti s-au luat la întrecere. Care dintre ei a scăpat de 67 de kilograme?