Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Din Vânju Mare, Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole cu ciolan la conservă! Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil: „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”

 

Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a impresionat juriul cu... fasole cu ciolan la conservă. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.

Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil. „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”, a spus Miruna chefilor. Cel de-al doilea copil este la mama ei, acolo unde micuțul are parte de o casă spațioasă.

Fasolea ei cu ciolan nu a avut nimic „tradițional” în ea, dar a avut un gust foarte bun! Ne vom mai întâlni cu Miruna, căci a luat un cuțit norocos!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe