Antena Căutare

Din Vânju Mare, Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole cu ciolan la conservă! Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil: „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”

Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a gătit fasole cu ciolan. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.

Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a impresionat juriul cu... fasole cu ciolan la conservă. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.

Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil. „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”, a spus Miruna chefilor. Cel de-al doilea copil este la mama ei, acolo unde micuțul are parte de o casă spațioasă.

Fasolea ei cu ciolan nu a avut nimic „tradițional” în ea, dar a avut un gust foarte bun! Ne vom mai întâlni cu Miruna, căci a luat un cuțit norocos!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia Regis Stone Griddle Pan, cu care poți face un grătar de cinci stele!... Efecte de culise! Chefii au jucat jenga! Ce pedeapsă a primit învinsul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x