Chefi la cutite

Din Vânju Mare, Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole cu ciolan la conservă! Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil: „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”

 

Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a impresionat juriul cu... fasole cu ciolan la conservă. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.

Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil. „Nu avem spațiu pentru ambii copii!”, a spus Miruna chefilor. Cel de-al doilea copil este la mama ei, acolo unde micuțul are parte de o casă spațioasă.

Fasolea ei cu ciolan nu a avut nimic „tradițional” în ea, dar a avut un gust foarte bun! Ne vom mai întâlni cu Miruna, căci a luat un cuțit norocos!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe