Antena Căutare

„Șeful rapanelor”, Alex Negoiță, s-a aliat cu Cătălin Scărlătescu și împreună vor să aducă victoria pentru echipa roșie!

Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar. Pasiunea și experiența l-au ajutat să intre în echipa roșie și să lupte alături de Chef Cătălin Scărlătescu.

Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar. Pasiunea și experiența l-au ajutat să intre în echipa roșie și să lupte alături de Chef Cătălin Scărlătescu.

”Vreau să ajung un chef adevărat. Astăzi este șansa mea să iau cuțitul și să merg mai departe”, a spus Alex înainte de a monta preparatul pe farfurii, la preeselecții.

În 8 ani s-a realizat: s-a făcut bucătar, s-a căsătorit și este și tătic.

„Pasiunea pentru gătit o am de la bunica mea. Când mama a plecat să muncească în străinătate și am rămas cu bunica, efectiv nu mă puteam dezlipi de ea. Preferam să renunț la joacă și doar să stau să o privesc cum gătește.

Uneori chiar găteam ca să o surprind și mereu mă încuraja. Și asa am continuat și mi-am dat seama că vreau să devin bucătar”

A început cu lucrul în bucătărie la vârsta de 16 ani și a reușit să gătească inclusiv în țări străine. Acum își dorește să își îmbogățească experiența și să ajungă un chef de renume!

Pentru că vine de la Constanța, Alex a ales să gătească în etapa de preselecții melci de Marea Neagră. A venit cu o delicioasă rețetă: Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi.

Chefii au mâncat, s-au sfătuit și au votat ca Alexandru să meargă mai departe. Ambițios și extrem de dedicat meseriei sale, concurentul a reușit să treacă cu brio de probele chefilor și a demonstrat că merită să meargă mai departe.

A fost ales de chef Cătălin Scărlătescu și a ajuns astfel în echipa roșie.

Vezi aici rețeta lui Alex de rapane!

„Soțul tău și-a luat mare țeapă cu tine”! Georgeta Ciocârlan este asul din echipa neagră! Cu cine luptă chef Florin Dumi... Deliciu suprem cu doar două ingrediente! Lava cake savuros, gata în doar 15 minute! Te vei îndrăgosti instant de acest d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x