Antena Căutare

Ele sunt prințesele lui chef Florin Dumitrescu: "Acum trei ani a apărut pe lume Mia Victoria. Fix atunci am înțeles puterea rozului în viața unui bărbat!"

Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste". Între timp, chef Dumitrescu mai are un motiv de bucurie, poate cel mai mare.

Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste". Între timp, chef Dumitrescu mai are un motiv de bucurie, poate cel mai mare.

Florin, tătic a două fetițe minunate, o aniversează astăzi pe una dintre ele. Juratul de la "Chefi la cuțite" a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu prințesele sale, însoțită de un mesaj emoționant.

"Acum 3 ani a aparut pe lume Mia Victoria! Fix de atunci am inteles puterea rozului in viata unui barbat! Rozul se poarta cand este fericire in jurul fetelor din viata mea si ma bucur de fiecare data cand le vad ca trag la rochite roz :)
Acum 3 ani apareau emotiile si imi urla in casti Mia - Aerosmith, iar astazi cand imi sare in brate si ma pupa imi planteaza putina culoare din sufletul ei!
La multi ani, iubita mea!"
, a scris chef Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

În fiecare luni și marți, de la 20:00, la Antena 1, cei trei îți dau întâlnire la cel mai savuros show culinar, "Chefi la cuțite".

Un filipinez face spectacol la Chefi la cuțite: "În spatele ușilor sigur se află un fan Asia Express!"... Un filipinez face spectacol: „Astăzi o să gătesc tot ce sunt eu, o să pun dragoste, pasiune!”/ Chefii: „Pastele acestea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x