Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ele sunt prințesele lui chef Florin Dumitrescu: "Acum trei ani a apărut pe lume Mia Victoria. Fix atunci am înțeles puterea rozului în viața unui bărbat!"

 
+2 click pentru
galerie

Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste". Între timp, chef Dumitrescu mai are un motiv de bucurie, poate cel mai mare.

Florin, tătic a două fetițe minunate, o aniversează astăzi pe una dintre ele. Juratul de la "Chefi la cuțite" a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu prințesele sale, însoțită de un mesaj emoționant.

"Acum 3 ani a aparut pe lume Mia Victoria! Fix de atunci am inteles puterea rozului in viata unui barbat! Rozul se poarta cand este fericire in jurul fetelor din viata mea si ma bucur de fiecare data cand le vad ca trag la rochite roz :)
Acum 3 ani apareau emotiile si imi urla in casti Mia - Aerosmith, iar astazi cand imi sare in brate si ma pupa imi planteaza putina culoare din sufletul ei!
La multi ani, iubita mea!"
, a scris chef Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

În fiecare luni și marți, de la 20:00, la Antena 1, cei trei îți dau întâlnire la cel mai savuros show culinar, "Chefi la cuțite".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe