Antena Căutare

Faceți looooc că a venit Mihăiță. „Eu mai și gătesc, dar fac și show. Vreți să vă cânt și să vă imit vedete?”. Chefii nu se pot abține: „Ești mult prea tare”

Mihai e o dulceață de concurent. Face niște macaroane cu brânză de de senzație... De fapt, așa zice el înainte de a se prezenta cu produsul la judecat. Mare pasionat de show-uri tv, omul imită vedetele anului 2018, dar și eroii filmelor din anii 80.

În condițiile astea nici nu mai contează că macaroanele nu preau gust, chefii sunt pregătiți să-i descopere celelalte calități ale lui Mihai Cuciureanu. După ce i-a imitat pe Ștefan Bănică și Oana Sârbu, a trecut la muzică. Și a cântat, și a dansat și s-a manifestat ceva de speriat. Până la urmă, Florjn, Sorin și Cătălin au recunoscut la unison: „Ești mult prea tare”

Atunci când lacrimile suferinței se transformă în lacrimi de bucurie: „Am simțit că nu mai am de ce să trăiesc”... A venit iarna în platoul „Chefi la cuțite”. Bătaie cu bulgări de zăpadă și oameni de zăpadă: „Mă leșinăăă, bă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x