Ingrediente pentru Budincă de macaroane cu brânză de vaci
- 10 ouă
- 200 g unt
- 500 g telemea de vaci
- 2 lămâi
- 250 g zahăr
- 40 g zahăr vanilat
- 2 sticluțe cu esență de rom
- 1500 ml lapte de vacă
- 500 g macaroane
- Sare
- Căpșuni și frunze de mentă pentru decor
Mod de preparare Budincă de macaroane cu brânză de vaci
Se fierb pastele in apă clocotită cu puțină sare, pentru 8 minute.
Se bat 6 ouă cu zahărul vanilat, apoi se adaugă restul de zahăr și se amestecă până zahărul este topit.
Se adaugă laptele și coaja de lămâie, apoi brânza rasă.
Se scurg pastele și se trec prin jet de apă rece.
Se adaugă in compoziția de mai sus și se amestecă bine.
Se unge un vas de yena cu unt și se așază compoziția de budincă de macaroane cu brânză de vaci în el.
Se adaugă bucățele de unt deasupra și se dă vasul la cuptor, la 180 de grade timp de 30-4 0 de minute.
Se scoate vasul și se lasă delicioasa budincă de macaroane cu brânză de vaci la racit.
Apoi se porționează și se decorează.
Salată de cartofi cu varză murată... Snowboll - Un delicios bulgăre de cocos cu migdale și ciocolată...