Antena Căutare

Farsă de zile mari la „Chefi la cuțite”! Dumitrescu a încercat să îl păcălească pe Bontea în cel mai amuzant mod posibil!

Chiar dacă momentele sunt tensionate după ce concurenții au început să gătească, cei trei chefi parcă nu și-au pierdut totuși simțul umorului!

Chiar dacă momentele sunt tensionate după ce concurenții au început să gătească, cei trei chefi parcă nu și-au pierdut totuși simțul umorului!

În timp ce toată lumea era concentrată pe făcut provizii și pe dat drumul la primele tigăi, doi dintre jurați s-au ținut de șotii!

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să fure ingredientele echipei verzi, dar Sorin Bontea a fost pe fază și nu a permis acest lucru!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi „incidentul”!

Citește și:

Iulia Sălăjan a părăsit competiția „Chefi la cuțite”, nu înainte de a face mărturisiri emoționante! „Eu, fata cu copaci în cap, vă iubește enorm!”

Provocare uriașă la „Chefi la cuțite”! Un ingredient surpriză naște un adevărat haos în bucătărie!... „Cântă cucu bată-l vina” de răsună...bucătăria! Dumitrescu și Bontea fac show de zile mari și apoi află verdictul! Cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x