Chefi la cutite

Fernado a pierdut totul! Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a trăit momente de coșmar!

 
+2 click pentru
galerie

Se pricepe la gătit şi dansează ca nimeni altul, dar ghinionul l-a lovit din plin pe Fernando, fostul concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Invitat la emisiunea „Xtra Night Show”, simpaticul bucătar a vorbit mai multe despre momentele de groază pe care le-a trăit recent.

Fernando a vrut să facă o afacere și să se promoveze mai mult. Cineva i-a propus o afacere ce părea să fie menită să-i aducă succesul. Cineva s-a oferit să îi facă publicitate și să-l ajute în mod gratuit.

Fernando a acceptat și persoana respectivă i-a promis că dacă îi dă bani pentru promovare pe Instagram, atunci va căpăta vizibilitate în mediul online. După câteva luni însă, fostul concurent s-a trezit că afacerile l-au băgat aproape în faliment: "Am rămas fără 1500 de euro și 3000 de lei"

Cine i-a dat ţeapă, ce tehnică a folosit şi cum vrea să-şi scoată Fernando pârleala? Află totul urmărind clipul video de mai sus! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe