Antena Căutare

Georgiana are o poveste cutremurătoare: "Tot ce mi-am propus în viaţă am reuşit singură. Acum, locul meu este aici"

Soţul mamei ei a încercat să o voleze când era numai un copil. S-au dus să facă reclamaţie la poliţie, însă mama a întors-o din drum.

Soţul mamei ei a încercat să o voleze când era numai un copil. S-au dus să facă reclamaţie la poliţie, însă mama a întors-o din drum.

"M-a făcut să mă simt un copil nedorit. Şi nu doar când eram mică, ci şi acum. Eu nu am ştiut ce înseamnă o mângâiere când mi-a fost rău. Am ştiut ce înseamnă doar bătaie".

Când ajungea acasă după serviciu, părinţii o controlau în geantă sau o trezeau din somn ca să o pună să facă treabă prin casă şi mâncare. Cu toate acestea, "cel mai mult mi-e frică să nu moară mama. Este mama mea! Încă mai sper că se va schimba", spune Georgiana.

"Este un bucătar profesionist care lucrează în restaurante româneşti. Are între 38 şi 43 de ani, degetele groase ca ale lui Scărlătescu, aşa. Este un bucătar gurmend, bucălat"

Chef Dumitrescu i-a smuls o lacrimă atunci când i-a arătat cuţitul lui. Chef Bontea nu a avut încredere în ea, dar chef Scărlătescu a trimis-o în etapa următoare pentru că i-a plăcut varza cu stafide.

Vezi aici reţeta de mușchiuleț de porc!

Sunt mamă şi fiică şi au venit să îi cucerească pe chefi: "Am pus orez de parcă venea foametea"... Chef Dumitrescu a jurizat primul fel de mâncare gătit de soţia lui de la începutul relaţiei lor: Mâncărică de cartofi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x