Antena Căutare

Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se întrec în note muzicale, în timp ce concurenţii gătesc în paşi de dans

Chefii se întorc la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie şi noi talente pe care le-au dobândit în vacanţă. Începe sezonul cinci al emisiunii Chefi la Cuţite şi se anunţă deja a fi unul cu cântec. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se întrec în note muzicale, în timp ce concurenţii gătesc în paşi de dans.

Chefii se întorc la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie şi noi talente pe care le-au dobândit în vacanţă.

Începe sezonul cinci al emisiunii Chefi la Cuţite şi se anunţă deja a fi unul cu cântec. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se întrec în note muzicale, în timp ce concurenţii gătesc în paşi de dans.

Sezonul 5 Chefi la Cuţite stă sub semnul muzicii. Şi începe în forţă cu o serenadă. Dedicată, evident, lui Cătălin Scărlătescu.

Lecții de viață și apariții memorabile, în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”... Doamnelor, domnilor, a început "Chefi la cuțite", SEZON DE POVESTE: Gata, îi facem o statuie lui Scărlătescu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x