Antena Căutare

Juratul Chefi la cuțite Chef Richard Abou Zaki, nominalizat printre cei mai influenți 20 de Chefi din noua bucătărie a Italiei

Un nou succes pe plan profesional pentru juratul Chefi la cuțite: Chef Richard Abou Zaki a fost nominalizat printre cei mai influenți 20 de Chefi din noua bucătărie a Italiei de către Gambero Rosso, cea mai importantă publicație italiană de gastronomie și vinuri.

Galerie
Chef Richard Abou Zaki a marcat o nouă reușită în plan profesional | Antena 1

Fondată în 1986, Gambero Rosso s-a impus ca o voce a experților culinari imparțiali, devenind ghidul specializat în gastronomia din Peninsulă cel mai apreciat la nivel internațional.

Juratul Chefi la cuțite Chef Richard Abou Zaki, nominalizat printre cei mai influenți 20 de Chefi din noua bucătărie a Italiei de Gambero Rosso

Această reușită se adaugă premiului obținut de Chef Abou Zaki în primăvara acestui an pentru cel mai bun Chef sub 40 de ani din Italia, în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024.

Citește și: Chef Richard Abou Zaki, imaginea adorabilă cu fiica lui. Cum a reacționat după ce a revăzut-o după mult timp

Articolul continuă după reclamă

„Aceste două titluri mă poziționează drept unul dintre Chefii tineri care pot schimba gastronomia italiană în viitor. Așadar, reprezintă un succes foarte important pentru mine, echipa mea și restaurantele pe care le conduc. Este o onoare pentru care sunt recunoscător, dar este, în același timp, o responsabilitate uriașă. Să fiu constant la cel mai înalt nivel este o provocare grea, iar premiile acestea funcționează ca un combustibil pentru toate eforturile și sacrificiile făcute - pentru că se știe că cel mai greu este să menții succesul. Este un premiu care mă face fericit și îmi arată că sunt pe drumul cel bun și că trebuie să muncesc în continuare, alături de echipa mea, cu pasiune, dedicare și concentrare maximă pentru noi obiective”, a declarat Chef Richard Abou Zaki, care va reveni la Antena 1, alături de Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, cu sezonul 14 Chefi la cuțite, din 17 noiembrie. Una dintre noutățile acestui sezon este, de altfel, adusă chiar de către Chef Abou Zaki: începând cu noul sezon, pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea celui mai apreciat cooking show din România va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul cu o stea Michelin din Italia, Retroscena, oferit de Chef Richard Abou Zaki.

Chefi la cuțite sezonul 14 va avea premiera pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 și în AntenaPlay

Sezonul 14 Chefi la cuțite aduce la Antena 1 savoarea intensă a celei mai puternice competiții din ringul culinar: din 17 noiembrie, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu se întorc la masa juraților pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute, dar și în arena aprigelor bătălii pentru amulete, care în acest sezon vin cu o miză neașteptată, ce va da o nouă dinamică întregii competiții.

Farfurii suprinzătoare, pasionați de bucătărie dornici să revoluționeze arta gastronomică, invitați de marcă din aristocrația artei culinare internaționale, demonstrații de forță ale celor patru jurați pentru cele mai râvnite amulete, concurenți cu povești impresionante și multe emoții – toate vor fi dezvăluite în noul sezon al cooking show-ului care va fi difuzat la Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei! Luni, 28.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x