Antena Căutare

Marius Baldovin i-a șocat pe chefi și s-a lăsat cu show! „Bate, Doamne, omul prost”

Marius Baldovin a participat la multe emisiuni, doar că de data aceasta e decis să facă show de zile mari la „Chefi la cuțite”!

Marius Baldovin a participat la multe emisiuni, doar că de data aceasta e decis să facă show de zile mari la „Chefi la cuțite”!

Chiar dacă are numeroase ocupații, printre care și cea de interpret de muzică populară, Marius este pasionat de bucătărie.

Pentru a-i cuceri pe cei trei jurați, concurentul a ales să gătească o rețetă personală: „orez la tavă cu ciuperci a la Marius”!

A intrat în bucătărie și s-a apucat de gătit, totul în timp ce a mărturisit că feblețea lui este Gina Pistol, pe care o va cuceri într-o bună zi.

„Doamne ferește! Sunteți nebuni, fraților”, a zis concurentul văzând ce reacții stârnește rețeta sa.

Apoi a urmat o confruntare de zile mari între concurent și cei trei chefi! A cântat, a explicat cum stă treaba cu tradițiile de nuntă prin Oltenia...apoi s-a enervat!

Deznodământul? S-a lăsat cu niciun vot și cu cu scandal!

Dorian Popa și „mamișor”, apariție de senzație! „Altceva, bossule! Acuma, John...posibilitățile erau limitate!”... Marlena, o viață ca un carusel nebun! „Am rămas singură cu trei copii, fără niciun leu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x