Antena Căutare

Medicii nu i-au dat nicio șansă, însă Rareș, un băiețel de doar opt ani, a luptat pentru viață! Vedetele Antenei 1 au trecut la cratiță în scop caritabil

La 23 de ani de Antena 1, vedetele postului au pregătit o ediție cu totul specială, în care ,își pun la bătaie talentul culinar.

La 23 de ani de Antena 1, vedetele postului au pregătit o ediție cu totul specială, în care ,își pun la bătaie talentul culinar.

Emisiunea are și un premiu, în valoare de 3000 de euro, care va fi donat de echipa câștigătoare pentru o cauză nobilă. Acesta va merge la Rareș, un băiețel de 8 ani cu o poveste impresionantă, un băiețel greu încercat de viață, dar foarte curajos și demn. Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifidă”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire.

De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, complicații, operații peste operații. Rareș este acum în scaun cu rotile, dar părinții lui fac eforturi supraomenești pentru a-l sprijini și pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice. Pofta lui de viață este mai presus de toate aceste grave probleme, iar Rareș spune că fiecare dintre noi ar trebui să fie conștient de cât de important este să poți merge pe picioarele tale.

Râzi cu lacrimi! Au dat cu aluatul de pământ și au făcut vocalize în bucătărie! Vedetele fac show la „Chefi la cuțite”!... De ce nu gătește, de obicei, Vârciu? Pentru că stă în garsonieră și-i sare uleiul până în pat! Chefii l-au luat peste pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x