Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, a dat proba gătitului la „Chefi la cuțite”, povestind cum a ajuns în România.
Femeia, în vârstă de 36 de ani, a povestit că a ajuns în țara noastră datorită soțului ei, care este român.
„L-am cunoscut pe soțul meu român în America. Și am venit în vizită. Tot ziceam că hai să plecăm, dar n-am plecat, și au trecut 10 ani”, a spus Camila Marţian, care are un copil în vârstă de patru ani”, a povestit ea.
„Nu aș vrea să mă întorc în Brazilia. Acum sunt un pic româncă”, a spus concurenta, râzând.
„Îmi place mâncarea. În Brazilia avem câteva condimente și gusturi diferite. «Chefi la cuțite» poate să îmi schimbe viața, meseria”, a mai mărturisit concurenta.
Camila Marţian a gătit ciolan afumat în sos de vin roşu cu farofa de stafide și orez. „Am pregătit o reţetă pe care o fac de Crăciun în ţara mea”, a precizat ea.
Femeia a mai spus că se simte mai bine la Cluj-Napoca decât în Brazilia, unde viața este periculoasă.
„Diferența socială e foarte mare. Și e păcat, pentru că e o țară foarte frumoasă, dar violentă. Mă simt mai bine la Cluj-Napoca”, a spus Camila Marţian.