Antena Căutare

O instructoare de zumba din Brazilia, apariție de senzație la „Chefi la cuţite”! „Mă simt mai bine la Cluj-Napoca"

Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, a dat proba gătitului la „Chefi la cuțite”, povestind cum a ajuns în România.

Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, a dat proba gătitului la „Chefi la cuțite”, povestind cum a ajuns în România.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a povestit că a ajuns în țara noastră datorită soțului ei, care este român.

„L-am cunoscut pe soțul meu român în America. Și am venit în vizită. Tot ziceam că hai să plecăm, dar n-am plecat, și au trecut 10 ani”, a spus Camila Marţian, care are un copil în vârstă de patru ani”, a povestit ea.

„Nu aș vrea să mă întorc în Brazilia. Acum sunt un pic româncă”, a spus concurenta, râzând.

„Îmi place mâncarea. În Brazilia avem câteva condimente și gusturi diferite. «Chefi la cuțite» poate să îmi schimbe viața, meseria”, a mai mărturisit concurenta.

Camila Marţian a gătit ciolan afumat în sos de vin roşu cu farofa de stafide și orez. „Am pregătit o reţetă pe care o fac de Crăciun în ţara mea”, a precizat ea.

Femeia a mai spus că se simte mai bine la Cluj-Napoca decât în Brazilia, unde viața este periculoasă.

„Diferența socială e foarte mare. Și e păcat, pentru că e o țară foarte frumoasă, dar violentă. Mă simt mai bine la Cluj-Napoca”, a spus Camila Marţian.

Premieră la „Chefi la cuțite”! Are doar 13 ani, este sigură pe ea și vrea să-i dea gata pe toți chefii, dar mai ales pe ... Chefii, îngroziți! Un concurent terifiant a venit să își etaleze talentele în bucătărie. Ce a pus în farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x