Antena Căutare

Pasiunea pentru gătit l-a vindecat! Daniel Zinke și-a recăpătat vederea și gustul, demonstrând că e un adevărat erou! Ce poveste are concurentul din echipa roșie?

S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi, dar a ajuns chiar în echipa roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi, dar a ajuns chiar în echipa roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Daniel Zinke povestește: "Din 2012, m-am trezit că nu mai văd cu ochiul stâng. Ușor, ușor, s-a accentuat și la ochiul drept. M-am operat pe creier. Și mi-am pierdut gustul. Nu mai simțeam: dulce, sărat ... nimic!". Nu s-a dat bătut și iată că a reușit să depășească inclusiv acest obstacol.

"M-am bucurat mult când am început să am din nou gust. Parca începeam o viață nouă!".

La preselecții s-a apucat de preparat ceva complicat. O nebunie cu somon și cartofi prăjiți în coajă.

"Visul meu este să mă întorc și să trăiesc în România", spune Zinke, care momentan este "neamț" cu acte.

Soarta i-a purtat noroc, iar cei trei chefi au fost de părere că Daniel merită să meargă mai departe în concurs. A dat tot ce a avut mai bun din el și astfel a reușit să intre în echipa roșie condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Spune că este un om maleabil și că lucrează bine în echipă, este foarte perseverent și îi place calitatea, punctualitatea și sinceritatea.

Trăiește în Germania, dar vine în concediu în țara natală, unde petrece timp cu cei dragi.

„În timpul liber, îmi place să gătesc acasă, sunt curios să încerc rețete noi pentru familia mea, îmi face o deosebită plăcere să îi văd fericiți doar pentru că le place ceea ce gătesc, vizionez multe filme, merg la pescuit, ies la biliard cu șeful meu.

Sărbătorile le petrec întotdeauna cu familia. De câțiva ani, obișnuiesc să mă întorc în concediu în România și să merg în Delta Dunării, împreună cu sora, cumnatul și nepoata mea.”

Acum, Daniel Zinke luptă în echipa roșie, alături de chef Cătălin Scărlătescu.

Uite aici rețeta de somon, prezentată de Daniel Zinke!

Cătălina, Cenuşăreasa din echipa lui chef Scărlătescu: "Mi-aţi făcut cea mai fericită zi"... Momentul mult aşteptat! Începe lupta între jurați la „Chefi la cuțite”: onoarea și renumele lor se află în joc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x