Supă de varză acră este rețeta pe care mizează Tudor. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.
Cei trei chefi au fost mega încântați: ”Să-ți dea Dumnezeu sănătate!” au exclamat în cor.
”Este o moldoveancă, doamnă, care o să aibă un batic pe cap și care o să ne spună o glumă”, a fost concluzia lui chef Dumitrescu după ce a gustat mâncarea.
”Eu cred că e de la Giurgiu că supa este tulbure, ca Dunărea. Doamna care vine cu ciorba asta e din neam de bulgari”. ”Mi-a pus ditamai frunza de dafin în farfurie. În rest, e de vis, dar asta...”, este părerea lui chef Scărlătescu.
”O să fiți surprinși. Este un domn căruia îi place șprițul. Îi place să se distreze și să mănânce ciorbă a doua zi ca să-i fie bine”, spune chef Bontea.
Cei trei chefi au votat, fără să știe ce surpriză imensă îi așteaptă
Chef Florin Dumitrescu i-a dat cuțitul lui pentru că ciorba a fost exact așa cum trebuie.
”Eu am jurizat ciorba, nu am văzut omul. Pot să spun că ar trebui să fi puțin mai blând cu acreala. E puțin cam acră”. Chef Scărlătescu nu a avut încredere în Tudor și nu i-a dat cuțitul lui.
Chef Bontea i-a dat cuțitul și votul lui de încredere și a spus că se bucură că a făcut alegerea corectă: ”Felicitări! Impresionant”.