Chefi la cutite

Preparate cu iz mediteraneean, deliciul din farfuriile chefilor

 
+6 click pentru
galerie

Exotice și rafinate, gătite cu ingrediente autentice, preparatele cu iz mediteraneean au stat la baza probei individuale din ediția de luni seară “Chefi la cuțite”. După o confruntare câștigată de oamenii lui Sorin Bontea, echipa galbenă și ștrumfii jedi au acceptat provocarea de a găti o farfurie gustoasă în spiritul Italiei, având la bază câte un ingredient impus.

Roșii uscate, paste și mezeluri italienești, brânzeturi fine, sau condimente siciliene au stat la baza farfuriilor finale, iar cămara Lidl le-a stat la dispoziție concurenților cu fructe și legume proaspete, ce au balansat perfect gustul preparatelor propuse chefilor.

Gama de specialități italienești asigurată de Lidl le-a provocat concurenților imaginația culinară, iar fiecare rețetă s-a transformat într-o surpriză cu totul și cu totul savuroasă.

Dacă unii bucătari au ales să combine gustul puternic al parmezanului cu o friptură fragedă cu ierburi, alții au pariat pe un file de pește asezonat cu sos de capere și piureuri fine.

Majoritatea farfuriilor au fost pe placul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care cei mai talentați bucătari s-au calificat în etapa următoare cu un punctaj foarte mare.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe