„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.
Ca de obicei, cămara Lidl le-a stat la dispoziție concurenților cu cele mai proaspete și ofertante ingrediente, numai bune de așezat în plating-uri care să se evidențieze.
Astfel, în prima ediție a noului sezon rețetele dulci au fost printre cele mai curajoase alegeri, iar pizza reinterpretată cu rodie și dulceață, dar și un desert de ciocolată sculptat au impresionat la masa juriului.
Preparatele pe bază de pește, precum lasagna cu somon, sau sushi gătit după o tehnică specială nu au rămas mai prejos, iar bucatele tradiționale românești servite autentic au fost și ele printre preferatele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
Părinții l-au dus pe Eric la „Chefi la cuțite”, fără să-i spună ce urmează! Ce s-a întâmplat când a apărut chef Bontea... Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite" deține un secret pe care orice bucătar ar vrea să-l știe!...