Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Rahela Pîslaru, poze inedite din copilărie. Cum arăta focoasa blondă de la „Chefi la cuțite”, în urmă cu mulți ani

Rahela Pîslaru a fost una dintre concurentele sezonului 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” care s-a bucurat de multă simpatie și apreciere din partea publicului. Frumusețea sa nu a putut trece neobservată, Rahela fiind apreciată de nenumărate ori nu doar pentru cum gătește, ci și pentru cum arată.

Rahela Pîslaru, concurentă Chefi la cuțite, Sezon 7

Fosta concurentă „Chefi la cuțite” apare alături de sora ei și o prietenă, într-o poză publicată în 2014, dar care pare mult mai veche. Poza este însoțită de o descriere emoționantă: „ce mici eram ...”.

Este de nerecunoscut! Din cauza părului ei șaten, natural, fosta concurentă „Chefi la cuțite” pare altă persoană. Rahela zâmbește și dovedește că frumusețea a fost tot timpul un atu pentru ea.

Într-o altă postare, din același an, în care este evident puțin mai mare, Rahela se află tot lângă sora ei, semn că cele două au o relație specială.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube