Antena Căutare

Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, va avea premiera maraton luni, marți, miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY. Mult așteptatele competiții între jurați pentru amuletele cu avantaje extrem de râvnite vin de data aceasta într-o formula nouă, care condimentează emisiunea.

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite are premiera luni, 27 martie, de la ora 20:30, la Antena 1

Antena 1

Astfel, cei 3 Chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Noul sezon este unul plin de surprize și poate fi urmărit pe 27, 28 și 29 martie, de la ora 20:30, pe Antena 1. Edițiile integrale vor fi disponibile pe AntenaPLAY.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 aduce reguli noi în bucătăria amuletelor. Ce întrecere propune Ștefan Popescu

Așadar, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale. Cel care îi va provoca pe jurați la întrecerea culinară din prima ediție a show-ului este Chef Ștefan Popescu.

Citește și: Când are loc premiera Chefi la cuțite sezonul 11. Lupta pentru amuletă le va aduce adversari surpriză celor trei chefi

„Va fi dezastru la amuletă!”, a anunțat acesta, înainte de confruntarea cu jurații într-o luptă extrem de dificilă. Dacă până acum, Chef Ștefan Popescu s-a aflat în platoul show-ului în rol de jurat chiar la jocurile de amuletă, de data aceasta el va intra în arena culinară alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, fiind hotărât să pună prima amuletă în seif. De partea cealaltă, cei trei Chefi se vor avânta în ringul gastronomic mai dornici de victorie ca niciodată.

„Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu.

Citește și: Imagini cu chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea de la filmările sezonului 11 Chefi la cuțite. Cum au fost surprinși

„Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Cine va câștiga prima amuletă a noului sezon, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite, difuzată luni, 27 martie, de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ce face și cum arată acum Brigitta Gheorghe, fosta concurentă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă... Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare. Un american din Hawaii vrea să uimească Chefii: „Sunt Zeus în bu...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x