Antena Căutare

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” vine cu mai multe porții de show, în fiecare săptămână! Vestea momentului pentru fani

Vestea momentului pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar aduce porții generoase de spectacol, începând cu data de 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” vine cu mai multe porții de show, în fiecare săptămână! Vestea momentului pentru fani Galerie
Sezonul 8 „Chefi la cuțite” începe pe 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1

E liniștea de dinaintea furtunii, căci trei trei jurați abia așteaptă să își declare război în bucătărie și să câștige bătălie după bătălie!

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” aduce surprize pentru fani

Sorin Bontea se simte în formă maximă după aventura de la „Asia Express”, Florin Dumitrescu speră că va găsi o super echipă de ștrumfi jedi gata de luptă, iar Cătălin Scărlătescu se simte extrem de sigur pe el, după ce în sezonul special a reușit să câștige o statuie cu bustul lui, ca să-i poarte noroc!

Și Gina Pistol promite să ne ofere tot felul de surprize, fie prin probele culinare anunțate, fie prin superbele ținute în care își va face apariția.

citește și: 5 look-uri spectaculoase pe care le-a avut Gina Pistol, în noul sezon „Chefi la cuțite!

Mai mult decât atât, sezonul 8Chefi la cuțite” este unul surprinzător, condimentat cu povești incredibile de viață, un praf de suspans, câteva linguri de umor și magie din plin!

O noutate pentru sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” constă în faptul că fanii se vor putea bucura, începând cu 7 septembrie, de trei porții generoase de show! Show-ul va fi difuzat luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite telespectatorilor începând cu luni, 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Până atunci, ne vedem pe pagina oficială de Facebook a emisiunii sau pe site, acolo unde „gătim” mereu știri și rețete delicioase pentru tine!

În primăvara lui 2016 urmăream cu sufletul la gură prima ediție din primul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Încă de atunci am descoperit bucătari talentați, povești uimitoare de viață și rețete de senzație! Au urmat șapte sezoane „condimentate” cu de toate și multe momente magice pentru fani.

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Cristian Șerb, Cristian Voicu, Gianny Bănuță, Andrei Cristian Olteanu, Bogdan Vandici, Mihai Munteanu (Munti) și Alexandru Comerzan, ei sunt cei șapte câștigători din constelația „Chefi la cuțite”. Show-ul continuă din 7 septembrie și rămâne să vedem cine se va alătura marilor campioni care au reușit să pună mâna pe trofeul emisiunii.

citește și: Emisiunile „Neatza cu Rãzvan şi Dani” şi „Xtra Night Show” revin din vacanţă

Să ne amintim puțin și de scorul juraților. Până acum, Chef Sorin Bontea a marcat trei sezoane câștigate, în timp ce rivalii săi, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au reușit doar două victorii.

Cuțitele s-au ascuțit, iar cei trei jurați sunt gata de noi și noi bătălii culinare! Ne revedem începând cu 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, cu porție triplă de show-ul tău preferat, „Chefi la cuțite”!

Chef Sorin Bontea are un as în mânecă pentru sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Când începe emisiunea... Fanii „Chefi la cuțite” au râs cu lacrimi! Sorin Bontea, video de senzație pe Instagram: „Eu mor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x