Sorin Bontea, dezvăluiri despre Finala Chefi la cuțite. Când pot fi comandate meniurile finaliștilor, de pe Tazz by eMag

După un sezon plin de emoții, provocări și amulete, Chefi la cuțite vine cu o surpriză în Marea Finală. Fanii show-ului vor putea comanda meniurile de finală pe pe Tazz by eMag.

Telespectatorii pot comanda prin Tazz by eMag preparatele din finala „Chefi la cuțite”

Antena 1

Invitat la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Sorin Bontea a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul 9 Chefi la cuțite și despre finala care are loc pe 15 și 16 iunie. Chef Sorin Bontea a mărturisit că a fost impresionat de parcursul concurenților din sezonul 9, care au obținut punctaje mari și au dat dovadă de ambiție și talent. Sorin Bontea a ținut să le amintească fanilor de marea surpriză și noutate pe care o aduce finala acestui sezon.

Astfel, Sorin Bontea a precizat că telespectatorii pot comanda meniurile de finală de pe Tazz by eMag

„Este pentru prima dată în istoria unui show culinar în România, când telespectatorii pot gusta din meniurile finaliștilor. Pofta și curiozitatea e mare. Sunt 6 orașe mari din România unde se pot face comenzile și livrarea Timișoara, Iași Cluj, Brașov, Constanța și București”.

Citește și: Chefi la cuțite și Tazz by eMag le aduc telespectatorilor meniurile din finală

De marți, 15 iunie, se pot face precomenzi de la restaurantul Chefi la cuțite, disponibil exclusiv pe Tazz by eMag.

„Este valabil pentru 3 zile. Foarte mișto ideea”, a precizat Sorin Bontea.

De asemenea, chef-ul echipei verzi din sezonul 9 de Chefi la cuțite s-au putut înscrie și la concursul Meniu de finală

„Există un concurs pe site-ul https://meniudefinala.a1.ro/ unde pot intra telespectatorii, dar doar din București unde 3 câștigători vor primi meniul din finală direct de la finaliști”, a precizat Sorin Bontea.

Înscrierile pentru concurs s-au încheiat pe 14 iunie.

Când chefii jurizează, Tazz îți livrează meniul finaliștilor

Ce trebuie să faci pentru a gusta din meniurile de finală? Instalează-ți aplicația Tazz by eMAG și pregătește-te!

Începând cu 15 iunie, de la ora 8:00, poți pre-comanda unul din meniurile finaliste, cu livrare când vrei tu, în orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov. Tu alegi meniul finalistului preferat și Tazz îți livrează acasă, ca să trăiești experiența finalei „Chefi la cuțite” într-un mod cu totul și cu totul special!

Ultimele știri