Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat.

 

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Silviu Conțu gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel. Recunoaște că în meseria lui sunt și riscuri, cum ar fi furtunile pe mare.

Nici nu e de mirare că a trecut mai departe, iar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost impresionați!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE