Antena Căutare

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat.

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel.

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Silviu Conțu gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel. Recunoaște că în meseria lui sunt și riscuri, cum ar fi furtunile pe mare.

Nici nu e de mirare că a trecut mai departe, iar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost impresionați!

Horia Moculescu, un maestru al muzicii româneşti, îşi demonstrează talentul şi în bucătărie: „Oricât de bine ar găti ch... Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x